Limousine huren

Limousine huren

Star Limousine verhuur is de meest complete limousine verhuurder van Nederland. Het uitgebreide assortiment met 16 limousines is inzetbaar voor iedere gelegenheid. De mogelijkheden zijn eindeloos, evenals de keuze van de auto!

Uitsluitend topklasse limousines

Een limousine huren met een keuze uit een uitgebreid assortiment van topklasse Lincoln Town Car Super Stretched Limousines, Chrysler limousines, Porsche limousine, Hummer limousines en roze limousines. Elke limousine die je kan huren biedt plaats aan zes tot acht personen. Deze zeer complete limousines zijn luxueus ingericht met alle denkbare snufjes zoals een minibar, koelkast, moderne audioapparatuur met cd, televisie met dvd-speler, airconditioning, privacyscherm en vanzelfsprekend een navigatiesysteem.

Limousines huren voor zakelijk en prive

Rijden in een limousine is niet meer uitsluitend een gebruikelijk straatbeeld in de Verenigde Staten, ook in Nederland is deze opvallende en zeer comfortabele vorm van vervoer sterk in opkomst. Steeds vaker ontdekken zowel particuliere- als zakelijk klanten de meerwaarde van een limousine huren. Onze limousines worden verhuurd met een gastvrije chauffeur die in perfecte stijl gekleed gaat. Vanzelfsprekend verkeren onze auto's in uitstekende technische staat en zien ze er bijzonder verzorgd uit.

Neem contact met ons op

* verplichte velden

"... ook in Nederland is deze opvallende en zeer comfortabele vorm van vervoer sterk in opkomst ... "
De grootste verhuurder van volledig verzorgde limousines!