Het grootste Limousine verhuurbedrijf
onder de Sterren!

Vraag nu gratis een offerte aan

Star limousine huren?

Met vervoer in stijl begint uw feest of evenement goed. U of uw gasten wanen zich echte sterren en zullen van elke minuut van de rit genieten van de luxe van vervoer in stijl. Onze limousines bieden plaats aan acht personen en ook dat maakt de rit een feest opzich. Laat u verrassen door de luxe aan boord van onze limousines, waan u een ster voor een dag en begin uw feest of evenement in de juiste stemming.

De grootste van Nederland

Met 16 verhuur limousines hebben we áltijd een limo voor je beschikbaar en vanuit onze twee verhuurlocaties zijn we áltijd bij je in de buurt. Wij rijden voor feesten en partijen, maar ook voor high-class business gelegenheden. Kies uit ons uitgebreid assortiment van topklasse en luxueus uitgeruste Lincoln Town Car Super Stretched Limousines, Chrysler limousines, Porsche limousine, Hummer limousines en roze limousines.

Goed bereikbaar en compleet verzorgd

Heb je nú een limousine nodig? Je belt ons overdag, 's avonds en zelfs in het weekend. Van tevoren reserveren zorgt voor zekerheid, maar soms ontstaat er een spontaan plan om met een limo op stap te gaan. Op dat moment staan we voor je paraat! Splinternieuwe wagens, glimmend en blinkend, de champagne staat altijd koud! Wij hebben écht gastvrije chauffeurs. Een glimlach, een deur die voor je wordt opengehouden, je voelt je direct een VIP

De grootste verhuurder van volledig verzorgde limousines!

Gastvrije chauffeurs

Écht gastvrije chauffeurs

Awesome Image

Goed bereikbaar

Awesome Image

Compleet verzorgd

Voor elke gelegenheid
een voertuig

Zowel zakelijk als privé

Star Limousine verhuur is de meest complete limousine verhuurder van Nederland. Het uitgebreide assortiment met 16 limousines is inzetbaar voor iedere gelegenheid. De mogelijkheden zijn eindeloos, net zoals de keuze van de auto!

Onze klanten aan het woord...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De grootste verhuurder van volledig verzorgde limousines!