FAQ

Veelgestelde vragenNee! Het is zelfs bij wet verboden omdat de limousine een werkplek betreft van de chauffeur en op een werkplek mag niet gerookt worden.
Indien de limousine niet opeenvolgend is verhuurd, kunt u in overleg met de chauffeur de huurtijd verlengen. Extra uren worden u per 15 minuten in rekening gebracht.
Ja, meestal heeft de chauffeur nog extra dranken bij zich. Het beste kunt u tijdens het reserveren aan gegeven dat u meer wilt zodat u er zeker van bent dat het beschikbaar is.
Om betaald personenvervoer te mogen verrichten moet een limousine beschikken over blauwe kentekenplaten. Zonder deze platen mag er wettelijk geen betaald personenvervoer plaatsvinden. Zonder blauwe platen kunnen de inzittende dus ook niet verzekerd zijn. (uitzondering op de regel is rouw en trouwvervoer, bij trouw vervoer moet er op de dag van de rit dan ook daadwerkelijk voor de Nederlandse wet getrouwd worden).
Wij hebben zeker een taxivergunning. Zonder deze vergunning mag je in Nederland geen betaald personenvervoer verrichten. De blauwe kentekenplaten behoren tot 1 van de kenmerken van de vergunning. Ook is er in iedere limousine een vergunningsbewijs aanwezig.

Wij staan geregisteerd onder vergunning nr. P86135
Ja, voor onze Ameikaanse schoolbus is een busvergunning vereist. Betaald personenvervoer vereist een vergunning. Let dus op als je andere aanbieders vergelijkt. Zonder vergunning kan je wel eens stil gezet worden en dan kunnen jij en je gasten verder lopen. Bij ons is alles netjes geregeld.

Onze busvergunning is te vinden onder vergunning nr. P86135/118090
De grootste verhuurder van volledig verzorgde limousines!